• stel je eigen cadeau samen
  • 9 dagen versgarantie
  • unieke verrassing door de brievenbus

Login voor bedrijven

Leading the online flower revolution

Leading the online flower revolution

Of je nu één boeket voor een verjaardag van een medewerker wilt versturen of een mailing van 50.000 brievenbusbloemen verspreid over 10 landen door heel Europa. Wij verzorgen jouw bloemen- en plantencadeaus tegen de best mogelijke kwaliteit en prijs.

BloomPost is ontstaan in 2014 en sinds die tijd hebben we vele bedrijven aan ons weten te binden. We helpen dagelijks met veel liefde om de relaties van onze opdrachtgevers met hun klanten en werknemers te versterken.

En met succes. BloomPost is één van de snelstgroeiende online bloem- en plantbedrijven van Europa. Maar... de belangrijkste graadmeter voor ons blijft de beleving van de ontvanger. Bekijk hier de reacties van ontvangers.

We nodigen je graag uit om eens bij ons te komen kijken op de bloemenveiling in Aalsmeer, zodat je kan zien hoe we met een bijzondere club mensen met een groot bloemenhart voor je aan de slag willen gaan.

Waarmee mag ik je helpen?

Waarmee mag ik je helpen?

Rosa van het accountteam staat voor je klaar. Zij vertelt je graag meer over de vele zakelijke mogelijkheden die wij je kunnen bieden op het gebied van Brievenbusbloemen, boeketten, planten en andere cadeau oplossingen. Zeker voor duurzame geschenken ben je bij ons aan het juiste adres. 

Stuur ons eenvoudig een mailtje met je wensen en we nemen zsm contact met je op. Bezorg een onvergetelijke indruk

Bezorg een onvergetelijke indruk

Onze bloemen zijn al bijzonder, maar je kunt ze nóg specialer maken door de bloemen een 'gezicht' te geven. Van verpakking en wenskaart helemaal in stijl van jouw bedrijf tot het toevoegen van allerlei leuke extra's. Samen creëren we iedere keer weer iets bijzonders.  

Actiematige campagnes

Actiematige campagnes

Ben je op zoek naar een ludieke marketingactie? Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van joint promotions en hebben diverse marketingacties voor retailers, e-tailers en uitgeverijen opgezet. We sparren graag samen met jou over de mogelijkheden om een spraakmakende actie op touw te zetten. 

9 dagen vaasgarantie

9 dagen vaasgarantie

Wij bezorgen uitsluitend de allerbeste kwaliteit bloemen, vers van het land en altijd maatschappelijk verantwoord. Dankzij onze bijzondere verpakking geniet de ontvanger extra lang van de bloemen: we bieden 9 dagen vaasgarantie! Benieuwd naar het geheim?

Wat het budget ook is

Wat het budget ook is

Wij vinden altijd een passende oplossing. Van één ding kun je zeker zijn. De ontvanger is ongekend verrast en het door jou geïnvesteerde budget zorgt voor de perfecte verbinding tussen jou en de ontvanger.

Razendsnel bestellen

Razendsnel bestellen

Met een login kun je razendsnel en op rekening bestellen. We kunnen ook nog een stapje verder gaan met een compleet ingerichte VIP-login. Ideaal voor contact centers of bedrijven met meerdere vestigingen. Gratis bij afname van > 350 bossen per jaar. Compleet naar wens ingericht met wenskaarten in eigen design, multiple login, kostenplaatstoerekening, tekstselectie etc.