BEZORG EEN ONVERGETELIJKE INDRUK

 

Bezorg je collega’s, klanten of relaties goed gevoel met één van onze brievenbus cadeaus. Verras met onze boompjes, verse bloemen of andere unieke cadeaus per post. Handig: de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Maak het persoonlijk door een wenskaart toe te voegen met bijvoorbeeld je eigen logo! 

Waarmee mag ik je helpen?

Rosa van het accountteam staat voor je klaar. Zij vertelt je graag meer over de vele zakelijke mogelijkheden die wij je kunnen bieden op het gebied van brievenbusbloemen, planten en andere cadeau oplossingen. Zeker voor duurzame geschenken ben je bij ons aan het juiste adres. 

Een zakelijke bestelling plaatsen is mogelijk vanaf 20 pakketjes. Vul eenvoudig het formulier in met je wensen en Rosa neemt zo snel mogelijk contact met je op. Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk hier onze brochure.

Zakelijke login

Van plan om regelmatig een verrassing te sturen via onze website? Profiteer van vele voordelen met een zakelijke login, zoals snel en eenvoudig bestellen bij een minimale afname van 150 pakketjes per jaar. Login aanvragen en meer informatie? Stuur ons een email en we vertellen je graag over de mogelijkheden!

 

Verse bloemen
Droogbloemen
Brievenbuszaden
Boompjes
Puzzels
Chocolade

Login voor bedrijven

20+ ontvangers verrassen?

20+ ontvangers verrassen?

Wat de reden ook is, wij helpen je met het verzorgen van het perfecte cadeau. Plaats eenvoudig een zakelijke bestelling bij BloomPost in 3 stappen:
 

Stap 1. Kies het cadeau

Bekijk ons veelzijdige assortiment op onze website en laat je verrassen! Bedrijven als KPN, Securitas en Alliander gingen je al voor.

Stap 2. Vraag een zakelijke bestelling aan

Plaats je zakelijke aanvraag via ons formulier hierboven. We nemen binnen 24 uur contact met je op met meer informatie of suggesties en een voorstel dat aansluit bij je wensen en behoeften.

Stap 3. Verras jouw collega’s

Samen zorgen we ervoor dat je medewerkers, collega's of relaties een glimlach op hun gezicht krijgen bij het in ontvangst nemen van ons brievenbuscadeau! Na de bestelling houden we altijd contact om te kijken of alles goed is ontvangen.

9 dagen vaasgarantie

9 dagen vaasgarantie

Wij bezorgen uitsluitend de allerbeste kwaliteit bloemen, vers van het land en altijd maatschappelijk verantwoord. Dankzij onze bijzondere verpakking geniet de ontvanger extra lang van de bloemen: we bieden 9 dagen vaasgarantie! Benieuwd naar het geheim?

Duurzaamheid BloomPost.nl

Duurzaamheid BloomPost.nl

 

Als uitvinder van de brievenbusbloemen streven wij naar een transparante bloemen-industrie waarin duurzaamheid centraal staat. Hiervoor werken wij samen met onze kwekers en leveranciers.

Duurzaamheid betekent voor ons het aanbieden van eco-friendly producten, de impact op het milieu zo klein mogelijk houden en transparant te zijn over de groene doelstellingen binnen BloomPost.

Door onze gepatenteerde verpakking voor verse bloemen is er minimale waste van water en koeling. Daarnaast kunnen onze cadeaus door de brievenbus en is er geen bezorging per pakketpost nodig. Dit zorgt voor een lagere carbon footprint. Tot slot hebben al onze verpakkingen het fsc keurmerk